Nyheter från Startanu

Nyheter från Skatteverket

Nyheter från Bolagsverket

 • Bolagsverkets arbete mot ekobrott

  Bolagsverkets grunduppdrag är att granska, registrera och informera för ett enkelt företagande och ett rättssäkert näringsliv. Enligt vår instruktion ska vi i så stor utsträckning som möjligt minimera riskerna för att verkets rutiner utnyttjas för ekonomisk brottslighet. (Artikeln sammanfattar vårt pågående arbete mot ekobrott, våra förslag på ytterligare åtgärder och länkar till mer information.)
  2018-06-25 16:09
 • Anmäl ny adress i Bolagsverkets app

  Nu kan du anmäla din eller företagets nya adress i Bolagsverkets app, enkelt och utan kostnad! Du kan också ladda ner ditt registreringsbevis gratis och se aktuella uppgifter om ditt företag. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.
  2018-06-18 10:00
 • Första steget mot ett digitalt ekosystem - digital inlämning av årsredovisning

  ​Den 15 maj möttes de nordiska näringsministrarna i Stockholm. Där presenterade Bolagsverkets generaldirektör Annika Stenberg visionen om ett framtida nordiskt ekosystem för ekonomisk- och finansiell data – Nordic Smart Government. Digital inlämning av årsredovisning är det första steget i Sverige mot ett ekosystem för finansiell information som kommer att ge stor nytta för företagare.
  2018-05-16 10:00